• Danbred logo
  • Dan Avl logo
  • Mand det nytter

LY-Polte

LY-POLTE I HØJESTE KVALITET

Vores LY-Polte er en hybrid race, som er kommet ud af en førstegangskrydsning mellem en DanBred Landrace og DanBred Yorkshire, hvilket sikrer den høje kvalitet af LY-Polten.

LY-Polte har en høj frugtbarhed, et godt pattesæt, en god holdbarhed og er lette at arbejde med. Vi leverer sopolte fra 6 til 26 uger gamle.

LY-Polte af Danbred

DANBRED HYBRID POLTE (LY/YL)

DanBreds Hybrid polte er den optimale racekombination, for at få det perfekte moderdyr, med de ønskede egenskaber i en LY-Polt. Vores LY-Polte sikrer dig som kunde, en høj effektivitet i din svinebesætning, ved at kombinere Landracens gode moderegenskaber og høje frugtbarhed, med Yorkshires fantastiske styrke og gode kvalitet af kød. Vores LY-Poltes styrke og kropsbygning sikrer dig som kunde, en god holdbarhed, samt de mindsker produktionsomkostningerne i din besætning fremadrettet.

VIL DU VIDE MERE OM VORES LY-POLTE

Vil du vide mere omkring vores LY-Polte og muligheden for køb til din egen produktion? Så kontakt os gerne ved at udfylde vores kontaktformular til venstre, eller ring direkte til Søren på +45 40 13 51 88 og få en snak.

Kontakt os

Firmainfo

  • Danbred logo
  • Dan Avl logo