• Danbred logo
  • Dan Avl logo
  • Mand det nytter

LL-Polte

LL-POLTE I TOPKLASSE

Vores LL-Polte afstammer fra DanBred Landracen, hvilket sikrer dig som kunde, den højeste kvalitet i LL-Polte. Denne landrace er kendt for sin gode moderegenskaber, samt sin høje frugtbarhed, hvilket gør den til et oplagt valg som avlsdyr.

På grund af LL-Poltens højre frugtbarhed, så benytter vi dem til som moderdyr til vores LY-Polte, som er de bedste krydsningssøer til videre produktion af slagtesvin.

DanBred Landrace er en utrolig stærk gris med gode ben. Den er også kendt for sin gode kødkvalitet, som senere hen giver afkast i form af de slagtesvin der kommer.

LL-Polte fra Danbred

DANBRED LL-POLTE MED UNIK GENETIK

DanBred LL-Polte, også kendt som DanBred Landrace er genetisk overlegne, til brug i videre avl og krydsning.

Efter DanBred har brugt årtier med at fokusere på det gode avlsarbejde indenfor Landracen, så har det nu resulteret i en unik genetik, med rigtig gode egenskaber.

Det unikke og høje genetiske niveau hos vores LL-Polte, sikrer dig blandt andet op til flere levedygtige grise pr. kuld, samt en høj daglig tilvækst.

VIL DU VIDE MERE OM VORES LL-POLTE

Er du interesseret i at vide mere omkring vores LL-Polte og muligheden for køb til din egen produktion? Så kontakt os gerne ved at udfylde vores kontaktformular til venstre, eller ring direkte til Søren på +45 40 13 51 88 og få en snak.

 

 

Kontakt os

Firmainfo

  • Danbred logo
  • Dan Avl logo